Skip to content

Update DCI 2020 Webvoting

‘Supporting the marching arts of tommorrow’

Een motto en streven dat voor Dutch in DCI in deze tijd relevanter is dan ooit.

Zoals voor velen al bekend is heeft Drum Corps International besloten de tour van deze zomer af te lassen. Dit betekent voor alle DCI corps dat ze deze zomer niet op het veld te zien zullen zijn. 

Ook voor een groep van 13 Nederlanders die al vergaande plannen had om aanstaande zomer bij een van deze corps op het veld te staan, betekent het dat dit niet door zal gaan.

Dutch in DCI heeft als doel om jonge Nederlanders te ondersteunen en helpen in hun droom om in Amerika bij een DCI corps op het veld te staan. 

Door de huidige omstandigheden kunnen we dit jaar de reguliere manier van de webvoting niet uitvoeren, en hebben we besloten de leden op een andere manier financieel te ondersteunen. 

Dit jaar zal er een bedrag van €2.000,- beschikbaar worden gesteld om de DiD’ers te ondersteunen in de kosten die ze tot nu toe hebben gemaakt in hun uitgaven aan vliegtickets. Dit bedrag zal naar rato worden verdeeld naar aanleiding van het aantal aangeschafte en daadwerkelijk gebruikte vliegtickets voor camps voor Seizoen 2020. Dit is omdat de membership fees doorgeschoven worden naar het volgende jaar, en ze dan voor de reguliere scholarship zich aan kunnen melden.

Voor Dutch in DCI is het belangrijk dat wij nog jarenlang jongeren kunnen ondersteunen om hun droom waar te maken, en proberen zo veel mogelijk (financiële) belemmeringen weg te nemen.

Als u geen member bent van de Dutch in DCI foundation en u vindt het belangrijk dat er in de toekomst nog veel jonge Nederlanders bij hun DCI corps kunnen lopen, kunt u lid worden op:

https://www.dutchindci.com/word-member