Skip to content

Webvoting 2023 is live!

Ook dit jaar zijn er weer een aantal Nederlanders die de overtocht gewaagd hebben om een seizoen in DCI mee te draaien. Maar de brandende vraag: Wie van deze toppers gaan er vandoor met een scholarship van $ 1.000,-?

Hoe werkt het ook alweer?

In totaal worden er dit seizoen 2 scholarships uitgereikt van elk $ 1.000,- dollar. Beide scholarshis worden middels een webvoting bepaald, de keuze is dus volledig aan de leden! Ieder Dutch in DCI lid heeft minimaal 1 stem verdiend met zijn/haar lidmaatschap. Silver members krijgen daar nog eens een 2e stem bij en Gold members hebben in totaal maar liefst 4 stemmen. (deze kun je overigens niet verdelen over verschillende DCI-gangers).

Helder, maar hoe kun je stemmen?

Stemmen doe je op de speciale webvoting-pagina, die vind je hier. Maar je kunt uiteraard alleen jouw stem uitbrengen als je ook daadwerkelijk Dutch in DCI lid bent! Ben je dit nog niet? Geen probleem want ook dat is in een mum van tijd geregeld en doe je hier.
Lid? Mooi, dan heb je in je mailbox een unieke stemcode waarmee je jouw stem laat gelden, zie de mail voor de instructies.

Op wie stemmen we?

Op de webvoting-pagina kun je ook meer informatie vinden over de 3 toppers die momenteel in de U, S of A actief zijn. Hieronder in ieder geval op een rijtje:

  • Benjamin Tallane (Colorguard – Blue Devils)
  • Sharon de Meer (Colorguard – Cadets)
  • Karel Schoonderbeek (Trumpet – Troopers)

Succes met stemmen! Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, schroom niet om even contact op te nemen.